Lichten blijven deze keer wel aan in De Kuip: Feyenoord zet VVV simpel opzij in inhaalpot

Pro Shots / Kay Int Veen

admin • 22:52, 06-12-2018 / Laatste Update: 10:41, 05-01-2024

De laatste ontmoeting tussen Feyenoord en VVV-Venlo moest na slechts een minuut spelen al gestaakt worden, deze keer deden de lichten in De Kuip wel zijn werk. Feyenoord had uiteindelijk geen enkel probleem met VVV in het inhaalduel en won makkelijk met 4-1.

Feyenoord de baas

Al vanaf de 1ste seconde was Feyenoord baas in eigen huis. Toch duurde het tot minuut 28 voor het Rotterdamse publiek kon juichen. Vilhena kreeg na een fout van een VVV-verdediger de kans om te schieten en deed dat met succes. Zijn schot ging door de benen van Unnerstall.

Niet veel later kon Van Persie uit een corner fraai de 2-0 binnenschieten. De aanvaller stal daarvoor al alle harten door dit moment voor de wedstrijd met een jonge mascotte.

Weer lekker juichen in De Kuip! 🙌#feyvvv pic.twitter.com/0kTWTQD2ih

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) December 6, 2018

Larsson beslist duel

Vlak na rust besliste Sam Larsson het duel met een schot in de korte hoek. Susic deed nog wat terug namens VVV, maar alle Limburgse hoop was verdwenen toen Larsson zijn 2de van de avond maakte: 4-1. Feyenoord komt door de zege op 32 punten. Door de overwinning van afgelopen zondag op PSV is de achterstand nu teruggelopen tot 7 punten.