LOL: AFC’er Kenny Teijssen houdt verslaggever voor de gek en doet of hij zijn tweelingbroer is 😂 (video)

27 september 2018

Haha. De tweeling Kenny en Yordi Teijsse spelen allebei voor AFC en hadden een belangrijke rol in de 5-0 overwinning tegen Telstar. Yordi maakte zelfs een doelpunt, dus logisch dat de verslaggever van FOX Sports na afloop een interview met hem wilde.


Maar wat de verslaggever niet in de gaten had, was dat hij Kenny en niet Yordi voor zijn microfoon kreeg. En dat werd vooral grappig toen de verslaggever vroeg naar de rol van zijn broer...

Classic mixup
"Jouw goaltje, was dat typisch een Teijsse goal?", vraagt de verslaggever aan Kenny, die dus geen doelpunt maakte. "Prima goal, de Teijsse's kunnen goed koppen. We kunnen ze ook wel anders maken maar was prima, zat er goed in", begint Kenny met een lach.

Complimenten voor Kenny
Daarna begint Kenny complimentjes aan zichzelf uit te delen terwijl hij nog steeds doet of hij Yordi is: "Lekker om Kenny achter me te hebben, die weet wat ik doe en die zette het vandaag ook wel goed neer. Goed schot en hij won al z'n duels, dus dan is het lekker voor types als mij om voorin alles te kunnen doen. En Kenny die sloot dan achter en die kan van afstand schieten, dus ja, da's leuk."

Zoek de verschillen
Maargoed, heel eerlijk... wij zouden het ook niet zo snel door hebben gehad. Hieronder staat een foto van Kenny Teijsse toen hij nog bij Go Ahead Eagles speelde en zijn broer Yordi in AFC shirt.

Maar wie is nou wie?