🎥 | Hans Kraay Junior over carrière Van Gaal: ‘1 ding weet ik zeker, als ze hem vragen dan gaat hij’

4 december 2022

Er wordt al even gespeculeerd wie de volgende bondscoach gaat worden van België. De naam Louis van Gaal zingt in die discussie al even rond, Hans Kraay Junior vertelde bij ESPN dat de kans groot is dat hij gaat, als ze hem vragen.


Na het opstappen van Roberto Martínez, wordt de naam van Louis van Gaal al best vaak genoemd bij onze zuiderburen. Hij werd er zelfs al naar gevraagd bij de persconferentie op het WK, maar daar wilde hij er niet te veel op ingaan. "Dan moet je Truus overhalen", zei hij toen.

Bondscoach België
Hans Kraay Jr. is er vrijwel zeker van dat hij het zal doen, mocht België aan komen kloppen. "1 ding weet ik zeker, als ze hem vragen dan gaat hij." De reden is voor de vaste tafelgast bij WK-talk ook duidelijk. "Het is een geweldig moment om in te stappen, en waarom zou je stoppen? Hij heeft het gigantisch naar zijn zin", beargumenteerde hij.

Hij haalde ook het voorbeeld Dick Advocaat aan, die nu ook alweer een nieuwe klus heeft aangenomen. "Straks zit Louis weer 3 maanden thuis en dan gaat hij zich weer vervelen", zei hij. In de gekkigheid zei Hans Kraay nog dat hij en zijn vriendin hem dan wel willen rondleiden, zijn vriendin komt namelijk uit België.