Marco Bizot en Justin Hoogma missen 1e wedstrijd na de winterstop

BSR Agency

Trevor Wagener • 19:10, 23-12-2019 / Laatste Update: 10:34, 08-01-2024

AZ-doelman Marco Bizot moet na de winterstop 1 potje toekijken. De doelman van de Alkmaarders mist het thuisduel met Willem II op zaterdag 18 januari vanwege een schorsing.

Bizot kreeg zaterdagavond al na 5 minuten de rode kaart voor het onderuithalen van de doorgebroken Ragnar Ache in de uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam. Met 10 spelers ging AZ vervolgens met 3-0 onderuit op Het Kasteel.

De aanklager van de KNVB legde Justin Hoogma van FC Utrecht ook 1 wedstrijd schorsing op. De verdediger kreeg zondag rood in de 79ste minuut tegen Feyenoord. De 1-2 eindstand stond toen al op het scorebord in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht hervat de competitie na de winterstop op vrijdag 17 januari met de uitwedstrijd bij PEC Zwolle.