Mark van der Maarel helpt FC Utrecht aan stuntje tegen Feyenoord

BSR Agency

Martijn Baars • 17:25, 29-11-2020 / Laatste Update: 20:41, 04-01-2024

FC Utrecht is zondag knap overeind gebleven in De Kuip. De ploeg van trainer Rene Hake hield Feyenoord op 1-1, maar er zat meer in.

Utrecht speelde hartstikke goed en verdiende in de eerste helft wel een goaltje. Die viel niet. Aan de andere kant was Utrecht-keeper Maarten Paes een fantastische redding. Hij haalde de bal van de lijn.

Goal Van der Maarel

In de tweede helft was FC Utrecht eigenlijk ook de betere partij en dat leverde een terechte goal op. Mark van der Maarel, die zijn 250e wedstrijd speelde, scoorde uit een corner de 1-0.

Goal Geertruida

Maar Feyenoord is al maanden de club die niet onder de indruk is van een achterstand. Ook nu verloor de ploeg van Dick Advocaat niet. Via rechtsback Lutsharel Geertruida werd het 1-1, maar daar bleef het ook bij.