NAC en Groningen winnen oefenpotjes eenvoudig van amateurs

Bart van der Wijst • 23:36, 05-07-2017 / Laatste Update: 01:40, 06-01-2024

NAC Breda en FC Groningen hebben simpele overwinningen geboekt in hun vriendschappelijke duels. De kersvers Eredivisionist won met 0-8 in eigen stad van de amateurs van s.v. SAB. Groningen versloeg Warffum met ruime cijfers.

Bij NAC duurde het niet lang of een City-huurling had de bal al in het netje liggen. Oluwatosin Adarabioyo opende na 9 minuten de score. Voor rust scoorde Manu García en Rai Vloet nog. Na rust scoorde de Eredivisionist meer. Skender Loshi (3) en Diego Snepvangers (2) zorgden voor de doelpunten.

VV Warffum - FC Groningen: 0-16

Bij FC Groningen waren de doelpunten in het kleine plaatsje Warffum goed verdeeld. Voor rust vielen er 8, en na rust ook. Juninho Bacuna (3), Oussama Idrissi (3), Joël Donald (2), Jesper Drost (2), Django Warmerdam (2), Tom van Weert (2), Amir Absalem en Robbert de Vos waren de doelpuntenmakers.