NAC wint van FC Utrecht in besloten duel

Pro Shots / Marcel van Dorst

admin • 18:42, 15-01-2018 / Laatste Update: 03:02, 08-01-2024

FC Utrecht heeft een geheim oefenduel met NAC met 3-4 verloren. De Utrechters namen al rap de leiding via een kopbal van Cyriel Dessers.

Na twaalf minuten was het alweer gelijk met Rai Vloet als doelpuntenmaker. De ploegen gingen rusten met een 2-2 tussenstand. Dumic was weer trefzeker, maar in eigen doel (1-2). Ook de 2-2 van Utrecht was van makelij van de tegenstander, oud-Utrechter Gianluca Nijholt werkte de bal in eigen doel.

Na rust zette Mounir el Allouchi de Brabanders weer op voorsprong. De 3-3 kwam van de voet van Chris David, en hoe. Hij poeierde de 3-3 vol in de kruising. Het slotakkoord was voor Paolo Fernandes (3-4)

FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong gebruikte het oefenpotje om spelers die weinig spelen minuten te laten maken: Nick Marsman, Giovanni Troupée, Dario Dumic en Cyriel Dessers. Ook de tegen AZ geschorste Rico Strieder speelde mee.