NEC doet 'een PSV'tje' en wint in minuut 95 (!) van Jong FC Utrecht (video)

admin • 00:15, 28-08-2018 / Laatste Update: 17:02, 13-12-2023

NEC heeft de 1ste zege van het seizoen geboekt. Bij Jong FC Utrecht kostte het wel wat moeite. De ploeg van trainer Jack de Gier kwam pas in de 95ste minuut langs de beloftenploeg: 1-2. Met een fraaie actie besliste Sven Braken diep in blessuretijd de ontmoeting.

De formatie van de nieuwe coach Jack de Gier, gezien als een van de kandidaten voor de titel, was in het openingsduel met Cambuur niet verder gekomen dan 2-2. De thuisclub kwam na ruim een half uur op voorsprong. Nick Venema was attent nadat doelman Gino Coutinho een bal niet goed onder controle kreeg. Vlak voor rust zorgde Anass Achahbar namens NEC voor de gelijkmaker. In de absolute slotfase zorgde Braken met een knappe actie voor de 1-2. Het Twitteraccount van NEC had dat afgelopen weekend nog ergens gezien.