NEC wil net als de fans van ‘verrader’ Brahim Darri af (foto)

26 juni 2019

Foto DG

Brahim Darri heeft zijn langste tijd gehad bij NEC. Woensdag ontbrak de 24-jarige aanvaller bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club wil van Darri af en liet hem op zijn vakantieadres al weten dat hij maandag wordt verwacht bij de beloften. Dat meldt dagblad De Gelderlander.


Dat besluit zal met instemming begroet zijn door een paar supporters die voor aanvang van de training een spandoek ophingen met de tekst: ‘Darri rot op, Judas’. Aanleiding was een foto die de NEC’er op zijn eigen instagram account had geplaatst waarop hij lachend poseert in een Vitesse-shirt.
Huurling
Darri kwam halverwege het vorige seizoen in conflict met trainer Jack de Gier en vertrok al huurling naar FC Den Bosch. Mede door een virusinfectie werd kwam de speler weinig aan voetballen toe. NEC kocht hem vorig seizoen van Heracles Almelo. Eerder speelde Darri vier seizoenen voor Vitesse (2011 - 2015) dat hem toen ook een half jaar (in 2014) verhuurde aan De Graafschap. Darri heeft nog een contract tot het eind van het seizoen in De Goffert.