📸 | Neergestoken neef van Quincy Promes claimt DEZE dikke villa van voetballer

1 maart 2021

BSR Agency

Het steekincident blijft de naar Spartak Moskou vertrokken Quincy Promes achtervolgen. Volgens de Telegraaf heeft de neef van de voetballer, die dus werd neergestoken, beslag weten te leggen op de dikke villa van Promes. De rechter heeft het verzoek goedgekeurd.


Promes kocht de villa in Abcoude, vlakbij Utrecht in 2014. De waarde bedraagt 1,2 miljoen euro en ook zit er nog een pand naast voor dik 6 ton. "Dit is gedaan als zekerheidstelling voor een op handen zijnde schadeclaim", verklaarde advocaat mr. Yehudi Moszkowicz, die de neef van Promes bijstaat.

Benieuwd hoe de DIKKE villa van Promes eruitziet, check dan hier.

Wat is er ook alweer gebeurd?
In december werd Promes plotseling gearresteerd voor de betrokkenheid bij een steekpartij in een loods in juli van vorig jaar. Daarvoor zat hij 2 dagen vast. Promes zou zijn eigen neef in de knie hebben gestoken na een ruzie, zo claimde de neef. Promes en zijn advocaat Gerard Sprong ontkenden de betrokkenheid van de voetballer.

Door alle trammelant besloot Ajax Promes maar te verpatsen. Spartak Moskou kocht hem, na flink wat gedoe, uiteindelijk vorige week toch nog.