Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor overstappende Veldwijk

16 juni 2018

ProShots

De vriend van Monica Geuze, straks vader van een kind, maar bovenal oud-topscorer in de Jupiler League. Lars Veldwijk heeft zichzelf bewezen, niet alleen bij Excelsior in het seizoen 2013-2014, maar ook de laatste tijd bij FC Groningen. Toch heeft hij getekend bij een nieuwe club: Sparta.


De overeenkomst is maar voor 1 seizoen.

Al langer gezeik
De spits is weggegaan bij Groningen, omdat er al langere tijd gezeik was. Hij had meningsverschillen met zijn trainer Ernest Faber.

Faber had hem teruggezet naar het 2e elftal. Hij was het zat dat Veldwijk constant in de vlogs van zijn vriendin Monica Geuze te zien was. Veldwijk werd daarom weggezet als 'lastige' jongen

Piemel uit de broek
Het toppunt was dat de spits zijn piemel uit zijn broek haalde. En dat allemaal vastgelegd op een YouTube-filmpje van Monica Geuze. En dus vertrekt Veldwijk nu bij Groningen om bij Sparta aan een nieuwe ronde te beginnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Sparta is gedegradeerd en dus zal de club uit Rotterdam Veldwijk hard nodig hebben...

'Excelsior had ook interesse'
Zijn oude cluppie, Excelsior, had ook interesse in Veldwijk. "Maar ik had mijn jawoord al gegeven aan Sparta en bovendien spreekt de ambitie van de club mij aan", zegt de spits tegenover RTV Rijnmond.

Ook had hij naar het buitenland kunnen gaan. "Toch kijk ik niet naar de competitie, maar naar het algehele plaatje. Ik had ook naar Bulgarije, Kazachstan en Zuid-Korea gekund, maar wilde vanwege mijn persoonlijke situatie liever in de buurt blijven." Met dat laatste heeft Veldwijk het uiteraard over zijn vriendin.