Ontbijtshake: Keeper stopt vanwege Van der Sar, Van Gerwen weer superieur

11 maart 2016

ANP

Goedemorgen! Er zijn ongetwijfeld veel mensen die door hem zijn gaan keepen, maar er is nu ook een doelman die vanwege Edwin van der Sar 'stopt'. En heb je ooit gehoord van een honkballer zonder handen en benen? Nou, na vandaag wel! Verder zal Michael van Gerwen heerlijk hebben geslapen na de lekkere winst op Chisnall en toerde Andy weer rond met een voetballer.

Tweede doelman VV Noordwijk stopt na tijdelijke komst Van der Sar

Sven van Hensbergen is gestopt als tweede keeper van VV Noordwijk. De doelman heeft aan Omroep West laten weten geen vertrouwen meer te voelen van de club en gaat verder in het tweede elftal. En dit heeft alles te maken met Edwin van der Sar...

10-jarige honkballer zonder handen krijgt contract bij Yankees

De Amerikaanse honkbalclubs zijn op dit moment flink bezig om hun selecties te versterken en dat is niet gek ook, als je je bedenkt dat het nieuwe seizoen over een par maanden alweer begint. De miljoenen vliegen natuurlijk van club naar club, maar wij kunnen echter nu al stellen dat de Yankees de beste aankoop van dit jaar hebben gedaan! Lees meer over deze baas!
Superieure Van Gerwen verplettert Chisnall

Michael van Gerwen heeft weer een lekkere speelronde beleefd in de Premier League of Darts. De Nederlander had een makkelijke avond tegen Dave Chisnall: 2-7.

Andy adviseert Ziyech: ‘Ga gewoon naar Ajax, die hebben geld zat’ (video)

Andy van der Meijde is een echte cultheld geworden sinds hij is gestopt met voetballen. Zo was hij te zien in de reallifesoap Andy en Melissa en schreef hij een biografie. Tegenwoordig is de voormalig-aanvaller van onder meer Ajax en Everton aan het bloggen geslagen en interviewt nu voetballers in zijn auto. Kijk snel de leuke video!