Ook PSV O19 ligt uit Europa

Proshots

admin • 21:17, 11-12-2018 / Laatste Update: 17:08, 07-01-2024

Naast het eerste elftal van PSV staat ook een streep door de naam van PSV Onder-19 in een Europees toernooi. PSV is uitgeschakeld in de UEFA Youth League.

De ploeg van Ruud van Nistelrooy slaagde er in Stadio Breda in Milaan niet in om een tastbaar resultaat mee te nemen tegen de leeftijdsgenoten van Internazionale en leden een dikke nederlaag.

3-0

Na een saaie 1e helft zonder noemenswaardige kansen ging PSV na rust onderuit. Uit een vrije trap scoorde Andrea Adorante namens Internazionale de eerste treffer. Daarna maakten Maj Roric en Facundo Colidio er 3-0 van.

Laatste

Door de nederlaag is PSV na 6 duels als laatste geëindigd in de poule met FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Inter. Team-Van Nistelrooy pakte 5 punten en dat is niet voldoende om na de winter een vervolg af te dwingen.