Oranjedames verliezen met B-team van Polen

EPA

admin • 21:51, 04-03-2019 / Laatste Update: 13:57, 05-01-2024

De voetbalsters van Oranje hebben ook hun 2e wedstrijd op de Algarve Cup verloren. Na de 2-0 nederlaag tegen Spanje van vorige week woensdag, werd vanavond in het Bela Vista Municipal Stadium in Parchal met 1-0 verloren van Polen.

Bondscoach Sarina Wiegman koos vanavond voor een B-team, aangezien er later deze week ook nog een 3e wedstrijd zal zijn op de Algarve Cup. De tegenstander, datum en locatie voor die wedstrijd worden later vanavond bekend.

Rood

Na 39 minuten werd Danique Kerkdijk van het veld gestuurd nadat ze de doorgebroken Pajor licht onderuit haalde. 3 minuten later kwam Polen via Winczo op een 1-0 voorsprong en daar bleef het bij.

Geen comeback

Na rust kwamen bij Nederland nog wel vaste basisspeelsters als Dominique Bloodworth , Sherida Spitse en Vivianne Miedema in het veld, maar ook zij konden niet meer zorgen voor het eerste doelpunt van Oranje op deze Algarve Cup.