Pech voor Ajax: Mazraoui is geschorst voor 1e wedstrijd tegen Juventus

15 maart 2019

Getty Images

Noussair Mazraoui moet tijdens het 1e duel van Ajax met Juventus in de kwartfinales van de Champions League toekijken hoe een ploeggenoot gaat proberen Cristiano Ronaldo in bedwang te houden. Hij moet een schorsing van een duel uitzitten na zijn gele kaart in de uitwedstrijd tegen Real Madrid.


"Ronaldo is een speler die het vaak voor hen doe", beseft Mazraoui. "Juventus heeft goede middenvelders om hem te bereiken en een sterke defensie. We kunnen onze borst natmaken maar hebben een kans als we net zo gas weten te geven als in de 2 duels met Real Madrid."

Vervanger Veltman
Joël Veltman, pas net hersteld van een zware knieblessure, maakt een grote kans dat hij Mazraoui mag vervangen in 1e duel met de Italiaans kampioen. Hij bleef 2 jaar geleden als een van de weinige spelers van Ajax redelijk overeind in de verloren finale van de Europa League tegen Manchester United (0-2).

Alleen Mazraoui geschorst (voorlopig)
Mazraoui is de enige speler bij Ajax die geschorst is voor het 1e duel met Juventus. Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico en Daley Blind missen bij een volgende prent de return in Turijn.