Petrovic baalt dat ADO zege laat glippen

admin • 10:40, 23-10-2016 / Laatste Update: 16:42, 05-01-2024

ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic kon nauwelijks geloven dat zijn ploeg niet met drie punten vertrok uit Kerkrade. De coach van de Hagenaars zag zijn ploeg in de slotfase van het uitduel met Roda JC een voorsprong van 0-1 verspelen toen Mitchel Paulissen de thuisploeg met een vrije trap op gelijke hoogte bracht.

Machteloos

,,Onvoorstelbaar dat we hier niet winnen'', mopperde Petrovic tegen FOX Sports. ,,In de eerste helft hebben we al 2 honderdprocent kansen. In de tweede helft zeker ook drie of vier. Dit is zo jammer.''

Zijn jongens creëerden fantastisch uitgespeelde kansen, volgens de Montenegrijnse coach. ,,Wat kan je dan nog zeggen? Je bent machteloos. Ik dacht: Hoe kan het nou in godsnaam dat die bal er niet ingaat?"