Poll: wie wint het EK 2020 en waarom is het Nederland?

20 november 2019

ANP

De EK-kwalificatiewedstrijden zitten er op. Voor het eerst in 6 jaar hebben 'we' ons geplaatst voor een eindtoernooi (Nations League niet meegerekend) en dus is het speculeren nu al begonnen? Want hoeveel kans heeft Oranje op de eindwinst en welke landen zijn topfavoriet? Dat willen we graag van jou horen!


Na de laatste kwalificatiepotjes hebben 20 landen zich geplaatst voor Euro 2020. Een aantal landen strijden nog om de play-offs voor de resterende 4 tickets. Toch lopen wij alvast op de feiten vooruit en hebben we een poll waarbij jij kunt stemmen op het land waarvan jij denkt dat die het komende EK wint.

Favorieten
Wordt het Oranje, wereldkampioen Frankrijk, België met hun ongeslagen status in deze reeks, Nations League-winnaar Portugal, de gouden Engelse generatie of toch weer die Duitsers in de laatste minuut? De mogelijkheden zijn eindeloos en dan hebben we een hoop anderen landen niet eens genoemd!

Stem!
Hieronder staan alle landen die zeker zijn van het EK. Je mag - logisch - op 1 land stemmen, dus zorg ervoor dat je deze goed gebruikt!

Wie wint het EK 2020?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...