Promovendus Sparta wint bij ADO en blijft ook na 3 duels ongeslagen in de Eredivisie

Soccrates Images

Martijn Baars • 22:26, 17-08-2019 / Laatste Update: 13:20, 08-01-2024

Sparta beleeft een start van jewelste in de Eredivisie. De promovendus speelde gelijk bij Feyenoord op de openingsdag, won vorige week dik met 4-1 van VVV-Venlo en pakte nu weer 3 punten. Dit keer op bezoek bij ADO Den Haag. Het werd 1-2 voor de Rotterdammers.

Al voor rust zorgde Mohamed Rayhi voor een comfortabele 0-2 voorsprong voor Sparta. Na rust kwam ADO pas 10 minuten voor tijd terug in de wedstrijd. Lex Immers scoorde de aansluitingstreffer.

0 punten voor ADO

ADO ging in de slotfase vol op jacht naar de gelijkmaker, maar zag onder anderen Michiel Kramer en Tomas Necid kansen missen. ADO staat door de nederlaag na 3 duels nog altijd op 0 punten.