PSV bereikt groepsfase Europa League: Mitroglou maakt eerste goal

Soccrates Images

Robert Hüsken • 22:52, 29-08-2019 / Laatste Update: 07:23, 07-01-2024

Tot diep in de tweede helft was het een enorme zaadpot. Maar uiteindelijk heeft PSV prima zaken gedaan. De Eindhovense voetbalploeg heeft de groepsfase van de Europa League bereikt door op bezoek bij Apollon Limassol met 4-0 te winnen. Donyell Malen was met 2 assists en 2 goals de grote man.

De heenwedstrijd in Eindhoven werd 3-0. PSV speelde lang echt ruk. Inspiratieloos. Beetje balletje achterin rondtikken, je kent dat gezeik wel. Niet om aan te gluren dus.

Eerste goal voor Mitroglou

Na de 0-1 in de 72ste minuut van Mohammed Ihattaren kwam PSV los. Vier minuten na de openingsgoal en meteen na zijn invalbeurt maakte Konstantinos Mitroglou zijn eerste doelpunt voor PSV: 0-2. En weer twee minuten later kon Donyell Malen (assists bij de 0-1 en 0-2) de 0-3 in het lege Cypriotische doel tikken. In de blessuretijd maakte Malen nog de 0-4. Hallo groepsfase Europa League, hallo coëfficiëntenlijst!