PSV-directeur komt op voor TD John de Jong: ‘Hij kent de transfermarkt door en door’

25 januari 2020

BSR

PSV-directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong zijn dikke maatjes. Gerbrands neemt de TD van PSV in bescherming, nu zijn transferbeleid onder vuur ligt. Onder meer ex-bondscoach Bert van Marwijk vindt dat De Jong belabberde keuzes heeft gemaakt.


In gesprek met het Eindhovens Dagblad steekt Gerbrands de TD flink wat veren in zijn achterwerk. "Hij is al 20 jaar aan deze club verbonden en vele jaren hoofdscout onder Marcel Brands geweest en rondde ook zelf transfers af. John kent de spelersmarkt wereldwijd van haver tot gort, daar ben ik 100 procent van overtuigd", somt hij op.

Jammeren
Gerbrands vindt het niet zo tof dat fans en media alleen naar het hier en nu kijken. "In een paar maanden kun je in de beeldvorming alleen wel heel diep vallen als er niet gepresteerd wordt en dat vind ik dat niet altijd terecht", jammert hij.

Knietjes
"Bij PSV hebben we hartstikke mooie jaren met z’n allen gehad. Tussen 2014 en nu is de club 3 keer kampioen geworden en overwinterden we in de Champions League." Kortom: beste PSV-fans, WAFFEL DICHT en dank Toon op je blote knietjes!