PSV doet sportieve plicht tegen SDC Putten

21 september 2017

Pro Shots

PSV heeft weinig moeite gehad met SDC Putten. De Eredivisionist won met 4-0 van de amateurs uit Putten. Doelpunten kwamen op naam van Luckassen, Lammers en Maher (2x).


Adam Maher stond voor het eerst in anderhalf jaar in de basis bij de Eindhovenaren. Hij liet meteen van zich spreken: Hij maakte na 6 minuten met een prachtige knal van afstand de 1-0 voor PSV. Daar bleef het in de eerste helft wel bij.

Chaotische hervatting
De 2e helft begon met vuurwerk - letterlijk. PSV-supporters gooiden rookbommen op het veld, waarna de wedstrijd even stil lag. Vervolgens was er ook nog een kliko omgevallen langs de lijn. Lichte chaos, maar de wedstrijd kon verder.

PSV had het verrassend lastig met de stugge ploeg uit Putten, dat zelfs een kans op 1-1 kreeg. De stiekeme hoop van Putten werd uiteindelijk door Luckassen met de grond gelijk gemaakt: 2-0 voor PSV (assist Maher).

Maher was als een herboren speler, want hij legde Putten met de 3-0 op de rug. Richting het eind van de wedstrijd pikte ook Sam Lammers nog zijn goaltje mee: 4-0. PSV gaat daardoor comfortabel door naar de 2e ronde van de beker.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht