PSV gaat voor overwintering en kampioenschap: ‘Het gaat om winst’

17 juli 2017

Pro Shots
Gerbrands: "Weken dat alles goed valt"

Supporters van PSV weten waar ze aan toe zijn nu directeur Toon Gerbrands doelstellingen heeft uitgesproken. Kampioen worden én overwinteren in Europa. "We zijn nog steeds een voetbalclub", trapt Gerbrands de open deur keihard in.


Mooi spel of de doorstroom van jeugdspelers hoort daar volgens de directeur niet bij als belangrijkste doelstelling, zegt hij tegen Omroep Brabant. "Bij visie horen keuzes. Marcel Brands kan uitleggen dat wij eigen jeugd een belangrijke rol toedichten, daar steken we heel veel geld in. Maar het gaat honderd procent om presteren, het gaat om winst en verlies. Ik ben uit de topsport, het gaat om titels en winnen. Het andere is mooi als het zo is, maar niet de hoofdzaak."

"Als ik vraag aan de supporters wat ze liever hebben: prachtig spelen en derde worden of kampioen worden? Dan weet ik wat ze roepen. Het is mooi als het met een mooie stijl is, maar het gaat mij om winst", aldus Gerbrands.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht