PSV in de problemen bij Vitesse: 1-0 achter bij de rust en maar 3 (!) spelers op de bank

BSR Agency

Martijn Baars • 16:21, 25-10-2020 / Laatste Update: 08:22, 07-01-2024

PSV heeft het zondagmiddag moeilijk in Arnhem. De koploper van de Eredivisie staat in de rust met 1-0 achter tegen Vitesse. Maar dat is niet het enige probleem dat de club heeft. Door alle coronaproblemen in de selectie is de bank ook dunbezet.

In de 9e minuut kopte Vitesse-verdediger Rasmussen uit een corner al raak: 1-0. Niet zo gek dat PSV het moeilijk heeft. In de opstelling moest trainer Roger Schmidt flink puzzelen. Mario Götze, Pablo Rosario, Cody Gakpo, Denzel Dumfries en Timo Baumgartl zijn er bijvoorbeeld niet bij.

Maar 3 spelers op de bank

Dat loste de trainer maar op met Mauro Junior op rechtsback. Maar Schmidt kan ook niet effe een statement maken door aanvallend te wisselen. PSV heeft namelijk maar 3 (!) veldspelers op de bank zitten: Nick Viergever, Adrian Fein en Donyell Malen. Daarnaast zitten ook nog wel 2 keepers, maar om die nou het veld in te sturen...