PSV pakt simpele overwinning tegen VVV

admin • 23:43, 06-10-2018 / Laatste Update: 08:27, 08-01-2024

PSV heeft tegen VVV een simpele 4-0 overwinning geboekt. Vooral in de 2e helft, toen VVV vermoeid raakte, ging het makkelijk voor de Eindhovenaren.

De 1e goal kwam na een half uurtje op naam van Hirving Lozano. Na een mooie aanval kon de aanvaller de bal langs de keeper schieten. Het was het resultaat van een mooie en lange aanval van 15 passes waar elke veldspeler aan meedeed.

2e helft en 2e goal

In de 2e helft probeerde VVV er nog wat van te maken. Dat deden ze door fel de duels aan te gaan, waardoor PSV werd uitgedaagd om zich er onderuit te voetballen. Toch lukte het de Venlonaren niet om de achterstand klein te houden. Luuk de Jong hoefde niet eens te springen om de harde, strakke voorzet van Bergwijn in te koppen.

Guti scoort 3e van de avond

3 minuten voor tijd kon Gutierrez nog zorgen voor de 3-0. De vermoeide VVV-verdediging kon weinig doen aan de dribbel van Steven Bergwijn, die op die manier simpel voor zijn 2e assist kon zorgen.

Pingel

In de blessuretijd gaf de scheidsrechter nog een penalty na een VAR-moment. Christian Kum zette een harde charge in op Jorrit Hendricx. De penalty werd koel ingeschoten door Lozano.

Geweldige start

Door de zege zet PSV de ongekende seizoensstart gewoon door. Alle 8 wedstrijden zijn tot nu toe gewonnen en inmiddels is er ook een duizelingwekkend doelsaldo opgebouwd. PSV scoorde dit seizoen al 30 keer en kreeg er maar 3 om de oren.