Respect! Utrecht-fans komen met prachtige actie voor Ihattaren

16 oktober 2019

BSR Agency

FC Utrecht neemt het zaterdag op tegen PSV, waar de jonge Mohamed Ihattaren onder contract staat. De 17-jarige middenvelder verloor deze maand zijn verder. De fans van Utrecht roepen nu via Facebook op om massaal te gaan klappen voor Ihattaren. Dat moet gebeuren in de 24e minuut, tevens het rugnummer van Mo.


Ihattaren komt uit Utrecht en de vaste schare fans wil een blijk van steun geven aan de jongeling van PSV en zijn familie. ‘Laat zien waar onze FC voor staat, sommige dingen zijn groter dan rivaliteit en dit kleine gebaar kan een grote uitwerking hebben op zo’n jonge gozer,’ is op de facebookpagina te lezen.

Eerbetoon van PSV
PSV hield in de laatste competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo in eigen huis al een eerbetoon aan Ihattaren en zijn familie. Voorafgaand aan het duel werd een minuut stilte gehouden en de PSV-supporters lieten zich ook niet onbetuigd. Zij klapten in de 24ste minuut (rugnummer van Ihattaren) en toonden een spandoek met de tekst ‘Mo stay strong’, waarmee de PSV-selectie na afloop van het duel op de foto ging.