RKC en Achilles'29 schieten niets op met puntendeling

admin • 23:28, 22-01-2016 / Laatste Update: 13:05, 07-01-2024

Achilles'29 en RKC zijn vrijdagavond niet verder gekomen dan een gelijkspe. De Groesbeekse ploeg kwam in de 1e helft via Freek Thoone nog wel op 0-1, maar gaf die voorsprong na rust weer weg: 1-1. Met de puntendeling schieten beide ploegen niets op.

Na een saaie openingsfase, kwam Achilles na een half uur met het eerste schot op doel op voorsprong. Freek Thoone draaide weg bij Ingo van Weert, waarna de centrale verdediger de Limburger naar de grond trok. Thoone schoot vervolgens zelf de gegeven strafschop binnen:1-0. RKC was voor rust dicht bij de gelijkmaker. De voorzet van Pieter Langedijk belandde pardoes op de lat. Een paar minuten later schoot hij recht in de handen van doelman Leon ter Wielen.