RKC pakt met 10 man op nippertje een punt tegen FC Emmen

BSR

Sjors Tanis • 17:50, 24-11-2019 / Laatste Update: 20:25, 04-01-2024

RKC Waalwijk heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Sylla Sow tekende pas in de 6e minuut van blessuretijd voor de gelijkmaker (1-1).

FC Emmen staat nu 13de in de Eredivisie, met 14 punten. RKC blijft hekkensluiter met 5 punten.

Met 10 man naar gelijkspel

RKC knokte zich met 10 man naar de gelijkmaker. Hans Mulder kreeg in de 76e minuut zijn 2e gele kaart van de wedstrijd. Tijdens de vorige competitiewedstrijd tegen Feyenoord werd Stijn Spierings van het veld gestuurd.

Emmen boos op scheids

Michael de Leeuw bracht FC Emmen na een kwartier op voorsprong. De ploeg van trainer Dick Lukkien pakte het 1e puntje in een uitwedstrijd van dit seizoen, na zes nederlagen op vreemde bodem. Bij FC Emmen snapten ze niet waarom scheidsrechter Richard Martens na het verstrijken van de reguliere speeltijd ruim 6 minuten liet doorspelen.