Rolex-dieven wilden Tadic kapotschieten: ‘In z’n benen, bambambam’

23 september 2020

BSR Agency

Het scheelde weinig of Dusan Tadic had nooit meer gevoetbald. De Rolex-bende had het volgens De Telegraaf gemunt op de aanvoerder van Ajax en wilden ver gaan om een horloge van de Servische voetballer te jatten.


Dinsdag begon de rechtszaak tegen de 4 verdachten, die eerder al horloges jatten van onder anderen Estelle Cruijff en de vader van Nicolette van Dam. Er kwamen flink wat details bovendrijven, zoals dat een hoop voetballers doelwit waren. Tadic was de volgende op de lijst, maar vanwege de goede beveiliging van Tadic, kwamen de dieven niet in de buurt.

'Bambambam'
Maar als dat wel gelukt was, wilden ze de carrière van Tadic om zeep helpen. "We kunnen hem in zijn benen schieten met een Glock. Bambambam." Hij zou nooit meer kunnen voetballen, maar dan konden ze wel zijn horloge pakken. 1 van de verdachten, Mounir C. vond de hele versie, die letterlijk was uitgewerkt door de politie, nogal overdreven.

'Niet met hem picknicken'
"Ik weet niet of deze versie overeenkomt met wat we echt wilden. We gingen niet met hem picknicken. Maar hoe en wat er precies zou gebeuren, weet ik niet. Er was verveling en het ging gewoon om snel geld.”