Ruststand: levert Feyenoord weer belangrijke punten in?

admin • 17:18, 09-04-2017 / Laatste Update: 19:40, 12-12-2023

Feyenoord heeft het behoorlijk zwaar in de strijd om het kampioenschap om de eredivisie. Uit tegen PEC Zwolle staan de Rotterdammers bij rust met 2-1 achter, terwijl Ajax in de nek hijgt, want zij wonnen zaterdag van NEC.

Na 3 minuten was het al raak voor de Zwollenaren. Queensy Menig was véél sneller dan Eric Botteghin en kon Bradley Jones verschalken.

Weer PEC!

Nog geen 10 minuten later maakte PEC nóg een goal. Bram van Polen rondde een aanval uit het boekje af en zorgde er daarmee voor dat de winst voor Feyenoord enorm lastig werd.

Feyenoord deed wel wat terug

Toch kon Feyenoord al snel wat terugdoen. In de 26e minuut brak Steven Berghuis door op de rechterflank, via Mickey van der Hart schoot hij de bal tegen de touwen.

Spannend!

Nu is het de vraag of Feyenoord in de 2e helft de achterstand nog kunnen ombuigen en punten kunnen pakken. De titelstrijd tussen de aartsrivalen is ongekend spannend!