🎥 | Senesi in tranen over oude club: ‘Het waren 10 intense jaren’

22 februari 2020

Het is inmiddels een half jaar geleden dat Marcos Senesi zijn oude club San Lorenzo verruilde voor Feyenoord, maar het afscheid van zijn oude club is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Tijdens een interview met het clubkanaal van Feyenoord bleek dat de Argentijnse verdediger nog altijd emotioneel wordt als hij beelden terugziet.


"Ik vind het moeilijk", zegt Senesi, die na het terugzien van zijn afscheidsinterview in Argentinië even tijd nodig heeft om zijn tranen af te vegen, "Het waren 10 intense jaren. Ik zeg op de video dat ik vertrek voor een persoonlijke uitdaging. Ik had bij San Lorenzo een stabiel niveau bereikt, was gelukkig en blij met de speeltijd. De mensen waren vriendelijk voor me."

Videobericht
Later krijgt Senesi tot zijn verrassing nog een paar videoberichten van oud-teamgenoten van San Lorenzo. Opnieuw houdt de Argentijn het niet droog: "Dit zijn oud-teamgenoten met wie ik een goede band had. Ik wil ze bedanken voor wat ze voor mij hebben betekend, voor alles wat ze mij hebben geleerd en dat ze altijd voor me klaarstonden."

Moeilijk begin
Bij Feyenoord kende Senesi een stroeve start, maar daar lijkt hij inmiddels bovenop te zijn gekomen: "In het begin had ik het hier moeilijk, maar ook hier voelde ik vriendelijkheid waardoor ik weer rustig en gelukkiger werd. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles."