Sevilla wil naast Luuk de Jong ook Steven Bergwijn binnen hengelen

19 juli 2019

BSR Agency

Sevilla weet de weg naar Eindhoven deze transferzomer wel te vinden. Waar de Spaanse club Luuk de Jong al aantrok (voor 15 miljoen euro), hebben ze nu bij PSV op de deur geklopt voor Steven Bergwijn. De 21-jarige buitenspeler staat bij veel clubs in the picture. Sevilla lijkt een eerste bod van rond de 30 miljoen euro voor te bereiden. Spoiler alert: dat vindt PSV te weinig.


In Eindhoven willen ze ongeveer 40 miljoen voor Bergwijn vangen. Zijn zaakwaarnemer, Fulco van Kooperen, en de vader van Steven waren de afgelopen periode al in Zuid-Spanje. Dat is niet gek, de 2 gaan langs bij alle clubs die zeggen een mooie aanbieding te hebben voor de voetballer.

Babbelen met Promes?
Quincy Promes komt juist net bij Sevilla vandaan en speelt sinds deze zomer voor Ajax. Promes en Bergwijn kunnen het goed vinden en de 2 zullen dus vast hebben gepraat over de Spaanse club. En misschien ook wel over Ajax, want de Amsterdammers hebben ook interesse in Bergwijn. Bij Ajax moet er alleen wel eerst iemand vertrekken, voordat ze de PSV'er willen overnemen. En zelfs dan zal het een moeilijke zaak worden, gezien PSV eigenlijk niet wil handelen met Ajax.