Sinkgraven is weer terug bij Ajax, Dijks kan verkassen naar de tribune

13 oktober 2017

Getty Images

Daley Sinkgraven is weer terug van weggeweest in de selectie van het 1ste van Ajax. Trainer Marcel Keizer heeft hem weer opgenomen in de selectie voor de wedstrijd van zaterdag tegen Sparta Rotterdam. Linksback Mitchell Dijks zit er niet meer bij, die zal de wedstrijd vanaf de tribune moeten kijken.


Sinkgraven raakte in april geblesseerd aan de knie, tijdens een thuiswedstrijd tegen Schalke 04. Hij speelde geen officiële wedstrijd meer in het 1ste elftal, sinds die blessure. Hij voetbalde laatste wedstrijden wel regelmatig met Jong Ajax mee, om weer een beetje wedstrijdritme te krijgen.

"Hij zou nu een uur voor ons kunnen spelen", zei Keizer over Sinkgraven. De coach - die Dijks niet meer nodig heeft - is blij dat hij wat ruimer in zijn spelers komt te zitten. Maximilian Wöber kende een goed debuut tijdens de laatste wedstrijd tegen sc Heerenveen. "En ook Siem de Jong komt er weer aan", liet Keizer weten. "Het ziet er steeds beter uit."

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht