Sparta zonder geblesseerde captain Breuer tegen AZ

14 september 2017

foto: Carla Vos

Michel Breuer kan de komende weken niet meedoen bij Sparta. De 37-jarige verdediger heeft een hamstringblessure. Zelf verwacht hij er '3 a 4 weken uit te zijn', meldt het AD.


Breuer liep zijn blessure op in de wedstrijd van de Rotterdammers tegen FC Twente, afgelopen zondag. Daarin won zijn elftal met 1-0. "Heel erg balen natuurlijk", zegt Breuer, de oudste speler in de eredivisie. "Maar goed, het is niet onoverkomelijk. Ik hoop er snel weer bij te zijn."

Mühren heeft er 'zin an'
Vrijdag speelt Sparta op het Kasteel tegen AZ. Behalve Breuer mist coach Alex Pastoor alleen Janne Saksela (kruisband) en Paco van Moorsel (rug). Aanvaller Robert Mühren, oud-speler van de Alkmaarders, heeft er zin in en heeft vertrouwen in een goed resultaat voor de Rotterdammers. "AZ speelt goed positiespel. De ruimtes die zij openlaten zullen we moeten benutten. Daar gaan we voor. Het gevoel is goed bij ons met de zege tegen Twente in de knip."

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht