Spelers en trainers Utrecht en AZ doen niet lief tegen elkaar (video's)

admin • 15:34, 28-05-2017 / Laatste Update: 08:31, 08-01-2024

De temperatuur loopt hoog op zondagmiddag in De Galgenwaard. Letterlijk, want het is lekker warm, maar ook tijdens de play-off wedstrijd FC Utrecht-AZ lopen de gemoederen hoog op. Zo deden assistenten Jean-Paul de Jong (Utrecht) en Dennis Haar (AZ) niet lief tegen elkaar.

Een verhit middagje in de Galgenwaard, ook langs de lijn slaat de vlam in de pan. #utraz https://t.co/DL3kmv35Q5 pic.twitter.com/U2m49Yeva9

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 28 mei 2017

Catacombe

Utrecht moet een 3-0 achterstand uit het heenduel wegwerken, en dat lukt aardig. Bij rust staat het 2-0 door doelpunten van Willem Janssen en Sebastian Haller. In die rust kregen Wout Weghorst en Edson Braafheid het nog een beetje met elkaar aan de stok in de catacombe. Dit belooft een hete 2e helft te worden!

Het gevecht tussen FC Utrecht en AZ gaat door in de catacomben. #utraz https://t.co/DL3kmv35Q5 pic.twitter.com/wGGX1v4NBi