Spitsen-tandem VVV geeft Feyenoord het goede voorbeeld

pro shots

Trevor Wagener • 01:48, 28-07-2017 / Laatste Update: 19:56, 12-12-2023

VVV-Venlo heeft donderdagavond vriend en vijand verbaasd door een uiterst verrassende oefenzege te boeken op Real Sociedad. De Limburgers versloegen de club uit La Liga met duidelijke cijfers: 2-0.

De spitsen van VVV lieten zien hoe je doelpunten moet maken. De van Werder Bremen gehuurde Lennart Thy opende al vroeg in de wedstrijd de score. De Duitser vond in de 3e minuut het net en stond aan de basis van hun 2e goal.

U watchin, Gio?

Na rust was het VVV's topscorer van vorig jaar die de Spaanse nummer 6 van vorig seizoen verraste: Ralf Seuntjens verdubbelde de score en dus de eindstand op aangeven van Thy. Hiermee gaf de promovendus het goede voorbeeld aan Feyenoord. De landskampioen oefent zaterdag tegen de club uit San Sebastián.