Springen wij allemaal weer voor Luuk de Jong dit weekend en bezorgt hij jou 5.000 euro?

11 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots

Na een spannende 1e speelronde in de Eredivisie mogen de clubs dit weekend, terwijl het nog hartje zomer is, aantreden voor de 2e ronde. PSV gaat zaterdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles en later op de avond treedt Feyenoord in De Kuip aan tegen Heerenveen. Score4 gaat weer los en biedt jou de kans om weer 5.000 euro te winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is deze wedstrijden, plus 2 op zondag, goed te voorspellen. En dat gratis en voor niks!


Om je alvast een duwtje in de goede richting te geven hebben we hieronder een voorbeschouwing op Go Ahead Eagles - PSV en Feyenoord - Heerenveen. Onderaan dit bericht kan je de voorspellingen voor de wedstrijden invullen als je denkt dat je het meeste verstand van voetbal hebt!

Go Ahead Eagles - PSV
Wat een feest was het in Eindhoven deze week. Luuk de Jong scoorde in de verlenging de winnende goal en PSV wist AS Monaco dus te verslaan in de 3e voorronde van de Champions League. Ook afgelopen weekend werd de 1e Eredivisiewedstrijd winnend afgesloten, toen FC Emmen met 4-1 teruggestuurd werd naar huis. PSV lijkt in een goede flow te zitten dus een uitwedstrijd tegen de Eagles mag normaal gesproken geen probleem zijn.

Maar daar denken ze in Deventer uiteraard anders over. René Hake en zijn mannen willen in eigen huis revanche nemen voor de 2-0-verliespartij bij AZ afgelopen weekend. Daarbij speelde het vooral de 1e helft helemaal niet slecht, maar toen de Alkmaarders in de tweede helft gas gaven lagen de Eagles al snel op apegapen. Het zal een lastige klus worden, want Go Ahead won nog nooit van PSV. Het verloor 15 keer en speelde 1 keer gelijk tegen de Eindhovense club.

Feyenoord - sc Heerenveen
De supporters van Feyenoord zullen flink wat vertrouwen hebben geput uit de wedstrijd tegen Vitesse. De Rotterdammers wonnen in Arnhem met maar liefst 5-2 en vooral in de 2e helft werd Vitesse compleet overlopen. Aankopen Danilo, Javairo Dilrosun en Sebastian Szymanski maakten door hun goals en goede spel direct indruk. In eigen huis zullen deze mannen zich ook graag willen laten zien aan het Rotterdamse publiek. Wij verwachten weer veel aanvallen en een hoop goals.

Bij Heerenveen zullen ze de 1e speelronde maar wat graag willen vergeten. In eigen huis kwam het op vrijdagavond niet verder dan een bloedeloze 0-0 tegen Sparta. Nieuwe trainer Kees van Wonderen zal in Rotterdam graag beter voor de dag willen komen, maar weet ook dat de laatste keer dat de Friese club won in De Kuip in 2009 was.