St. Juste krijgt belletje van de bondscoach van Saint-Kitts

27 januari 2017

Pro Shots

Jeremiah St. Juste heeft roots in Saint-Kitts en Nevis liggen. Uhhh wat? Saint-Kitts, ja. Het eiland ligt in de Caribische Zee, maar wat blijkt nu. De bondscoach van het land heeft de verdediger van SC Heerenveen opgeroepen om voor het nationale elftal te spelen.


"De bondscoach van Saint-Kitts heeft mij gebeld om polshoogte te nemen", zegt St. Juste tegen Omrop Fryslan. "Hij weet dat ik Nederlands international ben en nu bij Jong Oranje speel. Maar hij heeft een poging gedaan om mij daar naartoe te halen, omdat hij graag wil dat ik voor Saint-Kitts kom spelen.

St. Juste denkt alleen niet dat hij voor dat land, waar zijn vader vandaan komt, in actie zal gaan komen. "Zij weten dat mijn voorkeur bij Nederland ligt."

Rashford
De keuze voor Nederland valt te begrijpen, maar wat blijkt is dat er zelfs een internationale topspeler van het eiland komt. Marcus Rashford, het aanstormende talent van Manchester United, heeft ook banden met Saint-Kitts. Hij heeft echter al definitief voor Engeland gekozen, dus Rashford zullen we het shirt niet zien dragen.