Supporters van PSV eisen plan van leiding en technische staf

2 december 2019

ANP Sport

Als het aan de supporters van PSV ligt wordt zowel de technische staf als de leiding van de Eindhovenaren op het matje geroepen. De aanhang wil wel eens weten hoe zij de club uit de enorme crisis gaan redden.


"Waar moeten we vertrouwen aan ontlenen dat het tij gekeerd kan worden? Wij als supporters hebben het recht om die vraag te stellen. Het is de plicht van de trainer en de directie om met het antwoord te komen", zegt Harrie Timmermans van de Supportersvereniging PSV volgens de Telegraaf.

Zondag stond de ploeg uit Eindhoven goed voor lul op bezoek bij Emmen. PSV mocht nog van geluk spreken dat er een punt werd meegenomen uit het noorden van het land. Van de laatste 9 potjes won PSV er slechts 1. PLEURIS!

'Forse dip'
"Van huis uit ben ik optimistisch, maar we zijn er dit seizoen bedreven in aan het raken om teleurstellingen te incasseren. Ik heb sinds 1982 een seizoenkaart en heb met PSV mooie dingen meegemaakt. We zijn 24 keer kampioen geworden. Of dit de slechtste reeks is die ik heb meegemaakt? Met Phillip Cocu stond PSV op een gegeven moment even dertiende, geloof ik. Maar dit is wel een forse dip."

Verloren seizoen
"Erken dat het seizoen verloren is. Stel het verwachtingspatroon bij, naar een meer reële. Anders blijf je in een crisissituatie zitten.”