Tagliafico heeft door coronacrisis tijd voor andere hobby: ‘Niet veel mensen weten dit van mij’

29 maart 2020

Soccrates Images

Nicolas Tagliafico zit net als veel voetballers ter wereld thuis vanwege de coronacrisis. Toch hoor je de Ajacied daar niet over klagen. Sterker nog: Tagliafico komt de dagen heel makkelijk door. "Het klinkt misschien gek, maar ik vermaak mij wel", zei hij in gesprek met het Argentijnse Olé.


"Ik heb nog nooit zoveel geslapen als nu", verklapte Tagliafico. "Tussen mijn lange dutjes door speel ik op de Playstation. En natuurlijk train ik ook om fit te blijven. Zo vliegen de dagen voorbij."

Verborgen talent
Naast het trainen heeft Tagliafico ook nog tijd voor een andere hobby van hem: tekenen. "Ik doe het heel graag. Niet veel mensen weten dit van mij", sprak de Ajacied. "Ik ben daar erg gepassioneerd over en het zorgt voor de nodige afleiding. Ik kan mij hierdoor goed op 1 ding focussen en dat geeft mij rust."

Tijdens alle ellende die het coronavirus met zich mee brengt, bekijkt Tagliafico het leven van de zonnige kant. "Door het vele reizen ben ik vaak lang van huis. Dus nu probeer ik van de gelegenheid gebruik te maken om meer tijd met mijn gezin door te brengen. En daar geniet ik van."