Teruggezakt FC Utrecht oefent tussendoor tegen stroef draaiend Wolfsburg

2 oktober 2017

Proshots

Omdat de interlandperiode voor de deur staat, liggen de Europese competities momenteel even stil. De spelers van FC Utrecht hebben voorlopig alleen weinig vrije tijd te genieten.


Trainer Erik ten Hag heeft een oefenpotje tegen VfL Wolfsburg toegevoegd aan het programma van zijn ploeg. De teams ontmoeten elkaar woensdag op een trainingsveld nabij de Volkswagen Arena in Wolfsburg. Toeschouwers kunnen de wedstrijd gratis bezoeken.

FC Utrecht is na een flitsende seizoensstart behoorlijk teruggezakt. De ploeg van Ten Hag ging de afgelopen weken hard onderuit tegen FC Twente (0-4) en PSV (1-7). Zondag pakte de ploeg uit de Domstad wel een punt bij Vitesse (1-1). Een mooie gelegenheid om aan het zelfvertrouwen te werken, voor zowel de Domstedelingen als Duitse tegenstander.

Werk aan de winkel
Wolfsburg draait in de Duitse competitie ook stroef. De ploeg van Paul Verhaegh, Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer won pas 1 keer. Het leidde 2 weken geleden tot het ontslag van trainer Andries Jonker. Onder diens opvolger Martin Schmidt pakte Wolfsburg in de laatste 3 duels steeds een puntje.