Terugkerende Anco Jansen helpt FC Emmen om FC Twente over de knie te leggen

BSR/Soccrates

admin • 21:39, 11-02-2020 / Laatste Update: 10:54, 07-01-2024

FC Emmen heeft een heerlijke dinsdagavond achter de rug. FC Twente werd met 2-0 over de knie gelegd. FC Emmen staat nu op de 11e plek met 25 punten. FC Twente zakt met 24 punten op zak naar de 13e plek op de ranglijst.

De Turkse Kerim Frei speelde een lekkere 1e helft en speelde de Tukkers helemaal dol. Hij zette de thuisploeg 5 minuten voor rust op 1-0! Het bleef nog wel even spannend voor de Drentse supporters, want de 2-0 viel steeds maar niet, hoewel er kansen genoeg waren.

Vlak voor rust was het niemand minder dan invaller Anco Jansen die voor de verlossende 2-0 zorgde. Hij kampte een jaar met blessureleed maar liet meteen even zien het voetballen niet verleerd te zijn door in blessuretijd beheerst de bal binnen te schuiven.