🎥 | Terwijl de blessuretijd er al 3 minuten op zit, krijgt Feyenoord een penalty tegen

Martijn Baars • 20:54, 03-12-2020 / Laatste Update: 07:39, 07-01-2024

De timing had niet vervelender kunnen zijn voor Feyenoord. Aan het einde van de eerste helft tegen Dinamo Zagreb, toen de 4e official al had aangegeven dat er 1 minuut blessuretijd bijkwam, was er een flinke blessure. Spajic en een speler van Zagreb knalden met de koppen tegen elkaar en dus moest (uigebreid) verzorgd worden.

De Engelse scheids Kavanagh kon niet anders dan de eerste helft langer door te laten lopen daardoor. En toen kreeg Feyenoord dus een penalty om z'n oren. In de 4e minuut van de blessuretijd maakte Orkün Kökcü een overtreding op Lirim Kastrati, die wilde schieten maar na contact met de Feyenoorder ook wel heel makkelijk ging liggen. Geen VAR, dus de pingel bleef gewoon staan. En die benutte Bruno Petkovic voor de 0-1 van Zagreb in De Kuip.