Trainer Getafe keihard op pik getrapt door onschuldigste verwijt van allemaal

28 februari 2020

BSR Agency

Trainer José Bordalás van Getafe heeft flink wat woede op zijn hals gehaald met de vreselijke speelstijl van zijn ploeg. De meningen zijn vrij duidelijk over het afbreukvoetbal dat de uiteindelijke achtste finalist van de Europa League speelde tegen Ajax. Maar er is 1 verwijt dat meneer Bordalás écht niet kan hebben...


"We zijn afgelopen week beschuldigd van alles. We zouden het spel expres ophouden. We maakten veel overtredingen en zouden toneel spelen. Maar het ergste vond ik nog dat ze ons een defensieve ploeg noemden", zegt de coach volgens de Telegraaf.

"Ajax heeft over 2 duels slechts 2 maal gescoord, als ik het goed heb. Wij maakten hier al na 5 minuten een belangrijk doelpunt en hebben daarna tot 2 keer toe de paal en 1 keer de lat geraakt. Ook werd er nog een doelpunt van ons onterecht afgekeurd. Dat kan je ons toch niet defensief noemen?”

Alleen maar commentaar
"Ajax protesteerde vanaf de eerste minuut bij de scheidsrechter. Ze hadden commentaar op alles wat we deden. Dat leidde tot een vrij intimiderende sfeer in het stadion. Maar wij vonden het een geweldige wedstrijd. We hebben genoten."