TV-gids: op deze zender kijk jij woensdagavond naar jouw favoriete club in de Eredivisie

22 december 2021

Pro Shots
tv-gids-woensdag-22-december-eredivisie-livestream-waar-te-zien

De winterstop lonkt voor voetballers uit de Eredivisie, alleen ze moeten nog 1 keer aan de bak voor 3 punten. Ook woensdagavond staat er weer een volle speeldag op het programma, onder meer Ajax en Feyenoord komen in actie. In onze tv-gids hieronder zie je op welke zender je moet zijn om jouw favoriete club te volgen.


Op welke zender is sc Heerenveen - Feyenoord te zien?


Fans van beide clubs moeten vanaf 18.45 uur afstemmen op ESPN 2. De voorbeschouwing begint 5 minuutjes eerder.

Willem II - NEC op hoofdkanaal ESPN


In Tilburg wordt ook om 18.45 uur afgetrapt, daar ontvangt het kwakkelende Willem II NEC. Deze wedstrijd is te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Heracles - Cambuur op ESPN


Doordat er woensdagavond 5 wedstrijden zijn, moet ESPN 3 kanalen gebruiken. Op het 3e kanaal is de wedstrijd tussen Heracles Almelo en SC Cambuur te zien, zij trappen om 20.00 uur af.

Waar is Ajax - Fortuna te zien?


Ajax sluit het jaar af in eigen huis tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is te zien op ESPN 2. Na afloop van het duel tussen Heerenveen en Feyenoord wordt er voorbeschouwd.

Waar kijk ik naar FC Utrecht tegen FC Twente?


Een mooie pot in de Galgenwaard tussen de nummer 7 (Utrecht) en 6 (Twente) van de Eredivisie. Reden genoeg voor ESPN om deze wedstrijd op het hoofdkanaal uit te zenden. De wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Twente begint om 21.00 uur.

Alle wedstrijden zijn ook te zien via ESPN.nl of de app, mits je een abonnement hebt.