Van Dijk over Koopmeiners: ‘Het gaat nu weer goed met Teun, dat is het belangrijkste’

22 september 2022

ANP

Nederland heeft donderdagavond met gemak gewonnen van Polen in de Nations League. De wedstrijd begon niet fijn met een blessure voor Teun Koopmeiners. De oud-AZ'er had nog geen minuut gespeeld toen hij in botsing kwam met Karol Linetty.


Koopmeiners bleef lang op het gras liggen en leek last te hebben van zijn nek. Het zag er niet goed uit en bondscoach Louis van Gaal besloot dan ook om Steven Berghuis voor hem in te brengen. Na de wedstrijd reageerde aanvoerder Virgil van Dijk tegenover de NOS op de situatie van Koopmeiners. "Het is niet fijn om de wedstrijd zo te beginnen. Het gaat nu weer goed met Teun heb ik gehoord, dat is het belangrijkste. Laten we hopen dat het zo blijft."

Shout-out
Van Dijk was tevreden over wat zijn ploeg liet zien tegen Polen. "Die eerste goal, daar zat alles in. Daar kan ik wel echt van genieten. Het was een fijne avond voor ons. Het was een moeilijke tegenstander, maar we speelden goed. Ik wil ook een shout-out doen naar de invallers, het is niet makkelijk om er meteen te staan als het moet."