Van Nistelrooij is nog lang niet bezig met Rangers: ‘Logisch dat het alleen om Go Ahead gaat’

12 augustus 2022

Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV trainde vrijdagochtend op De Herdgang met precies dezelfde 26 spelers als de voorbije week voor het duel met AS Monaco. Volgens trainer Ruud van Nistelrooij is PSV nog niet bezig met het Champions League-treffen met Rangers. Zaterdag wacht het uitduel met Go Ahead Eagles.


"Dat is waar het nu om gaat. Ik kan me er niks bij voorstellen dat je nu aan iets anders denkt. Het gaat allemaal om zaterdag", zei de coach tegen de aanwezige pers. "Dat vind ik heel logisch. We willen in de eredivisie het beste realiseren en er wacht een lastige uitwedstrijd op ons. We zullen daar vol aan de bak moeten."

Van Nistelrooij over PSV
Van Nistelrooij kan nog geen beroep doen op Mauro Júnior, Yorbe Vertessen, Noni Madueke en Olivier Boscagli. "De anderen zijn fit", ging hij verder. "We hebben geen blessures opgelopen deze week." Wel riep Van Nistelrooij om versterkingen en zag hij nog tal van punten die beter konden. Tegen AS Monaco stoorde hij zich aan het balbezit van de Eindhovenaren.

"We konden niet lang en heel goed de bal houden. Lukte dat wel, lag de bal er voor ons in. In een ideale wereld zou je zoiets snel veranderen, maar daar is meer tijd voor nodig." De coach weet nog niet wie hij tegen Go Ahead het veld instuurt. "We kijken naar het aantal speelminuten om zo het meest sterke team op te stellen."