Trainer Arne Slot verklapt alvast hele opstelling voor Maccabi-thuis

8 december 2021

ANP
vermoedelijke-opstelling-feyenoord-maccabi-haifa

Feyenoord speelt donderdag de laatste groepswedstrijd van de Conference League. In de eigen Kuip ontvangen de Rotterdammers het al uitgeschakelde Maccabi Haifa. Feyenoord is al door dus eigenlijk is het eigenlijk alleen een wedstrijd voor de centen. Trainer Arne Slot wijzigt zijn opstelling daardoor ook op meerdere plekken.


Justin Bijlow keert terug onder de lat, hij was de afgelopen afwezig na een positieve coronatest. Gernot Trauner, Orkun Kökcü (beiden geblesseerd), Guus Til (geschorst) en Alireza Jahanbakhsh (mag niet spelen tegen Israëlische teams) zijn er niet bij.

Kans voor de reserves
Daardoor moet Slot al noodgedwongen 4 wijzigingen doen, verder krijgen Jens Toornstra, Bryan Linssen, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra rust. Daardoor krijgen de reserves de kans. "Ik denk dat een aantal jongens dat donderdag in het veld staat zich heel graag wil laten zien. Die zullen echt voor zichzelf moeten voelen dat ze moeten. Daar komt bij dat we ongeslagen zijn in de groep", sprak Slot woensdag op de persconferentie.

Feyenoord gaat ondanks de status van de wedstrijd gewoon voor de overwinning. "Als ik de afgelopen dagen dingen anders had gedaan en morgen qua wedstrijdbespreking met de pet ernaar zou gooien geef ik zelf ook een verkeerd signaal af. Dat is absoluut niet aan de orde. We hebben echt nog een aantal dingen om voor te spelen. Die benaderen we op een normale manier."

Opstelling Feyenoord tegen Maccabi


Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks; Aursnes, Diemers, Teixeira; Nelson, Dessers en Bannis

Er zitten ook een aantal jeugdspelers bij de selectie van Feyenoord donderdag.