🎥 | Viergever neemt aan dat de gifbeker nu wel leeg is

10 november 2019

Met Nick Viergever in de basis verloor PSV zondag van Willem II. De verdediger was na afloop flink teleurgesteld: PSV won al 6 duels op rij niet. Net zoals donderdag, op bezoek bij LASK Linz. Of de teleurstelling in Tilburg groter was? ,,Nee, het is gewoon hetzelfde. Je verliest, dan ben je altijd teleurgesteld”, stelde Viergever na afloop.


Hij schoof het niet af op pech, het was ook gewoon niet goed genoeg wat PSV op de mat legde. ,,Willem II krijgt 3 kansen, waarvan er eentje buitenspel was, en ze schieten er 2 binnen. We kwamen al snel achter, dat was een tik. Daarna pakken we het op, geven we niet op, en proberen we aan de bal controle te krijgen. Dat lukte in mijn ogen behoorlijk, al kwamen we niet tot echte kansen”, zei Viergever, die met Schwaab het centrum vormde.

Gifbeker
En dus verloor PSV en verspeelde het alweer voor de zesde wedstrijd op rij punten. ,,Ik neem aan dat de gifbeker nu wel leeg is”, zei Viergever, die de interlandweek ‘fijn’ noemt. ,,Je zit in de hoek waar de klappen vallen, maar we blijven vechten. Dat hebben we tegen Willem II ook geprobeerd, we kunnen elkaar niks verwijten. We moeten nu goed nadenken en de koppies leeg maken. Want simpel gezegd: we moeten gewoon weer verder”, besloot hij.