Vitesse en Cambuur vinden elkaars netten niet in de Spaanse zon

admin • 21:51, 06-01-2017 / Laatste Update: 09:31, 05-01-2024

Vitesse lijkt iets te veel te genieten van de zon in Spanje. De mannen van Fräser speelden vrijdagavond namelijk gelijk in een oefenpot tegen SC Cambuur. In het Spaanse Orihuela was er niet veel leuks te zien: 0-0.

Beide ploegen speelden in een hoog tempo, waarbij Vitesse wat meer initiatief nam. Toch waren de kansen voor Cambuur. Marvin Peersman kopte na een hoekschop in de 41ste minuut bijna raak, maar stuitte op aanvaller Ricky van Wolfswinkel van Vitesse, die de bal op zijn beurt van de eigen doellijn kopte. In de 77ste minuut was Cambuur-invaller Tyrone Conraad dicht bij een treffer, maar Guram Kashia en doelman Eloy Room voorkwamen dat.

Debuut van Akhamrane

Achraf Akhamrane maakte 20 minuten voor tijd zijn debuut voor Cambuur. De Friezen kunnen het trainingskamp goed gebruiken, want ze staan slechts 9e in de Jupiler League.