Vitesse wint van stug Willem II in doelpuntenfestijn

BSR/Soccrates

admin • 23:43, 16-02-2019 / Laatste Update: 19:06, 05-01-2024

In het zoveelste doelpuntenfeestje van deze zaterdagavond heeft Vitesse met 3-2 van Willem II gewonnen. De thuisploeg stond na een uur met 2-0 voor tegen de Tilburgers, maar de ploeg van Adrie Koster kon maakte het nog 2 keer spannend.

De wedstrijd was 5 minuten bezig toen Bryan Linssen op een voorzet van Max Clark de openingsgoal binnenkopte. Het duurde tot in de 2e helft voordat Martin Odegaard er 2-0 van maakte. Omdat zijn schot van richting werd veranderd, kon keeper Timon Wellenreuther met geen mogelijkheid redden.

Nog veel goals

Alexander Isak maakte de snelle aansluitingstreffer en een vrije trap van Aras Ozbiliz vloog er ook bijna in. Toch kwam er een 2e dreun van Vitesse toen Max Clark er 3-1 van maakte. Willem II krabbelde voor een 2e keer op, door een goal van Pavlidis had Willem II nog 10 minuten de tijd om er 3-3 van te maken.

Eindelijk 3 punten

Na 1 puntje uit 3 wedstrijden heeft Vitesse nu eindelijk een overwinning binnen. Willem II verliest voor de 3e keer. De club staat nu 11e, maar daar kunnen FC Groningen en FC Emmen morgen overheen klimmen.